Personal training

Haal het beste uit jezelf!

Personal training afgestemt op uw wensen en agenda

Heeft u al een geruime tijd moeite om de draad op te pakken met het sporten en kampt u daardoor met fysieke ongemakken en/of zit u laag in uw energie? Dan is personal training daar het perfecte antwoord voor.

Met personal training bouwen wij aan uw fitheid aan de hand van alle facetten binnen de sport. U krijgt hiermee maatwerk en zo kunt u werken aan het verhogen van uw belastbaarheid. Zo kunt u effectief toewerken naar doelstellingen en naar een niveau waarin u bijvoorbeeld makkelijker mee kan in een groepsles.

Daarnaast is dit een goede stok achter de deur zodat u zeker weet geen trainingsmomenten te missen. Met personal training proberen wij dan ook zo veel mogelijk rekening te houden met uw agenda.

We starten altijd met een intake. Zo kunnen we kijken naar een aanbod dat past bij de behoeften en een basis leggen voor een vruchtbare samenwerking. 

Tarieven

Personal training 1 x per week

Tarieven

Personal training 2 x per week

Tarieven

Personal Group training
1 x per week
(2-6 personen)

Tarieven

Personal Group training
2 x per week
(2-6 personen)

Contact

Wil je meer weten over mijn trainingen, coaching of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of mail / bel me!

Nijverheidstraat 6c

3144 CL

Maassluis

   +31 6 516 769 69
   info@healthstylecoaching.nl
    @healthstyle_sports

Algemene voorwaarden
Retourneren & Betalingen
FAQ

Stel een vraag