RETOURNEREN

Wat is het retourbeleid?
Producten kunnen na ontvangst maximaal binnen 14 dagen retour  gestuurd worden. Ruilen is alleen mogelijk als er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Het product wordt geretourneerd in de originele verpakking en met de originele (prijs)kaartjes er nog aan.
  • Het product is niet gebruikt.
  • Afgeprijsde producten kunnen niet worden geruild. 

Hoe stuur ik het product retour?
De kosten voor het retour zijn voor de koper. U kunt de kleding in  dezelfde plastic zak en verzendzak stoppen en plak dit weer goed dicht met bijvoorbeeld tape. Via deze link kunt u een retourlabel aanmaken:

https://healthstylewear.myparcel.me

2. Breng het ingepakte shirt naar een dichtstbijzijnde PostNL-locatie. Kijk hiervoor op https://www.postnl.nl/locatiewijzer waar je allemaal terecht kan.

3. Meld het product aan met onze adresgegevens en je kunt afrekenen.  

Wanneer wij jouw retour binnen hebben gekregen, gaan wij deze beoordelen of het aan de retoureisen voldoet. Na het beoordelen wordt jouw retour in behandeling genomen. Je  krijgt van ons een bericht met de nadere vervolgstappen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Ik heb het verkeerde item besteld, hoe kan ik deze omruilen?
Omruilen is altijd mogelijk binnen de termijn van 14 dagen. Neem contact op via onze contactpagina voor verdere instructies. 


Zijn er kosten verbonden aan het retour sturen van items?
De kosten voor het retourneren zijn voor de koper. 


Binnen welke termijn kan ik het item terugsturen?
Dit kan maximaal binnen 14 dagen. De items dienen zoals in ontvangen staat geretourneerd te worden. Bij eventuele schade zullen wij helaas genoodzaakt zijn de kosten hiervoor te verhalen op de koper. 


Is het mogelijk om een account aan te maken op jullie website?
Het is niet mogelijk om een account aan te maken op de website. Wel kun je op de hoogte blijven van alle nieuwe releases en kortingsacties via onze socials. 


Hoe volg ik mijn bestelling?
Na ontvangst en bevestiging van de bestelling zullen wij een Track & Trace code delen. 

BETALING

Via welke diensten kan een item worden aangeschaft?
Dit is mogelijk via de volgende methodes:
- iDEAL