DSC08847
Over Healthstyle sports

Haal het beste uit jezelf!

DSC09030

optimaliseer uw fysieke en mentale gezondheid

Healthstyle staat voor een gezonde lifestyle en een positieve manier van denken.  Dat implenteren wij in ons leven en het is onze missie om dit ook te implenteren in het leven van anderen.

Dat doen wij niet alleen door trainingen te verzorgen maar ook door te helpen de mindset te veranderen.

Dit doen we vanuit onze passie en energie en daarom bent u bij Healthstyle op de juiste plek om uzelf en/of uw personeel te ontwikkelen tot een betere versie van uzelf.

Gio Lima 
Oprichter en Coach

Mijn naam is Gio en zo ver ik mij kan herinneren is sport altijd mijn ding geweest. Voetbal was mijn favoriete sport en gaandeweg ben ik mij ook gaan verdiepen in fitness. Ik ben nu meer dan 15 jaar actief in de fitnessbranche en sinds 2013 zelfstandig als personal coach onder de naam Healthstyle. Ik ben begonnen op het sportcollege in Utrecht met Fitness als specialisatie. De sportopleiding heb ik afgerond met daarbij meerdere cursussen en stages. Zo heb ik kunnen werken in de grootste sportscholen in Rotterdam en omgeving. Na mijn tijd als fitness instructeur heb ik de hoogst aangeschreven studie van personal training afgerond, waardoor ik internationaal erkend ben als personal trainer.

ASL09035

Contact

Wil je meer weten over mijn trainingen, coaching of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of mail / bel me!

Nijverheidstraat 6c

3144 CL

Maassluis

   +31 6 516 769 69
   info@healthstylecoaching.nl
    @healthstyle_sports

Algemene voorwaarden
Retourneren & Betalingen
FAQ

Stel een vraag