Nadia

Ik heb Healthstyle ingeschakeld omdat ik gezonder wou gaan leven. Ik voelde dat ik laag in mijn energie zat en wou hulp met mijn voeding en beweging. Ook wou ik heel graag van mijn probleemzone af; mijn onderbuik. Ik wist dat ik hier zonder hulp niet van af kon komen. 

De samenwerking met Healthstyle heb ik als erg prettig ervaren. 
Dit omdat er een goede opbouw in de trainingen zit en er veel wisselingen in de oefeningen zitten waardoor de trainingen niet saai worden. Er wordt duidelijk rekening gehouden met wat iemand wel en niet kan en je wordt op een kalme, niet overdreven manier gepushed. 

Naast de trainingen heb ik handige tips wat betreft voeding gekregen, kreeg ik een goede regelmaat in mijn beweging en zag ik duidelijke verbetering van mijn probleemzone.
Ik zou Healthstyle aan ieder die het nodig heeft aanbevelen.  

Ertan

Ik heb een lange tijd stil gezeten, dit voornamelijk door de bekende lockdowns tijdens de pandemie. Ik stond op het punt om te gaan trouwen dus mocht het allemaal wel wat strakker. Echter miste ik de motivatie om de draad weer op te pakken en dat is dankzij healthstyle gelukt. Daarnaast ben ik weer teruggekomen in mijn clean lifestyle.

De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Vooraf is alles duidelijk besproken en zijn wij met een plan aan de slag gegaan wat uiteindelijk tot succes heeft geleid. Ik ben 10 kilo verloren en ik heb daarbij ook wat spiermassa weten te behouden. Aan het begin van de trainingen, hadden we de warming-ups. In het begin vond ik dit zinloos en te lang duren. Echter voelde het steeds prettiger aan, waardoor ik beter presteerde.

aaron

Tijdens de corona periode mistte ik de intrinsieke motivatie om te sporten. 

Ik voetbal en doordat dit stil kwam te liggen wilde ik fit blijven. Dit lukte mij niet altijd even goed uit mezelf. Dus ik besloot de hulp van healthstyle in te schakelen. Het werken met healthstyle vond ik heel prettig, hij was altijd bereikbaar, had advies op maat en was altijd straight to the point. 

Healthstyle heeft mij niet alleen een fitter/sterker lichaam opgeleverd maar ook de mentale verfrissing door elke week te sporten, met goeie energie de dag te beginnen en de rest van de week daarmee door te gaan. Daarnaast is het een lifestyle geworden, iets wat structuur geeft over een langere periode. 

Wat ik waardevol vond is dat er een plan werd gemaakt en een doel werd gesteld waar ik naartoe kon werken. Door de work outs kwam ik elke keer een stukje dichter bij mijn doel. 

Door de flexibiliteit, prijs/kwaliteit verhouding & professionaliteit is healthstyle zeker een 

aanrader.

lieke

Ik merkte dat ik klaar was met zelfstandig te trainen in de sportschool en dat ik daar weinig voldoening en plezier uithaalde. Ik wilde het over een andere boeg gooien om in eerste instantie inspiratie op te doen, effectief te trainen en zowel fysiek als mentaal te groeien. Ik besloot daarom personal training eens te proberen. 

De veelzijdigheid van oefeningen gaf mij het plezier weer terug in het sporten. Het leverde ook concrete resultaten op en het was direct een stok achter de deur om te blijven trainen en aan mijn fitheid te werken. 

Gio biedt een veelzijdig trainingsprogramma aan, zijn feedback is eerlijk en opbouwend. Er is ook altijd ruimte voor plezier en ontspanning. Je kunt daarnaast op hem rekenen, hij komt zijn afspraken na en dat is noodzakelijk om je persoonlijke doelen te behalen. Ook kijkt hij goed naar de belastbaarheid van het lichaam, hij luistert goed naar wat ik aangeef, maar pusht mij ook, zodat ik ook mijn grenzen verleg. 

Naast de training vind ik het prettig dat Gio een actieve luisterhouding hebt, hij is in staat om oefeningen tussentijds aan te passen en te kijken waar ik mijn grenzen nog kan verleggen, maar houdt oog voor het lichaam en haar (on) mogelijkheden. Daarnaast is hij prettig in de omgang, hard werken en ontspanning wisselen zich tijdens de training natuurlijk af. 

Gio is een veelzijdige trainer en sluit met zijn aanbod goed aan op de wensen en doelen van het individu. Hij kijkt ook zorgvuldig naar wat het lichaam aan kan en hoe de oefeningen worden uitgevoerd. Er is ook voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng, als je iets wilt veranderen of toevoegen aan de training dan kijkt hij hoe je dat kan integreren in het aanbod.

germain

Ik worstelde met gezondheidsproblemen en overgewicht. De dokter gaf me het advies om meer te bewegen. Naar de gym gaan vond ik niks dus kreeg ik het advies om een trainer te zoeken. 

Ik volgde healthstyle al een tijdje op social media en dacht waarom niet contacteren om te kijken hoe en wat. Vervolgens heb Ik heb contact opgenomen, een intakegesprek gehad en kort daarna zijn we aan de slag gegaan.

De trainingen waren altijd uitdagend, divers en tijdens de trainingen hangt er altijd een goede sfeer met muziek om de workout met volle motivatie uit te voeren. Er is vooraf een plan gemaakt die past bij je dagelijkse leven zodat je toch kan blijven bewegen. 

Daarnaast waren zijn coaching en betrokkenheid in het proces voor mij heel waardevol.

De trainingen hebben mij het volgende opgeleverd;

  • Gewichtsverlies
  • Spieropbouw
  • Lichaam leren kennen
  • Beter eten
  • Kennis over het menselijk lichaam
  • Kennis over voedsel

Je kan dus concluderen dat ik zeer tevreden ben met zijn begeleiding.

Kees

Ik train bij Gio omdat ik hard wil trainen om BMX-kampioen te worden!

De trainingen zijn sport gericht, we trainen dus vooral mijn spiergroepen en elementen die belangrijk zijn binnen mijn sport

De trainingen zijn erg goed en uitdagend. Zo word ik gemotiveerd om altijd hard werk te werken en het maximale uit mezelf te halen. 

 Ik voel verschil qua fitheid en Ik word steeds sterker zodat ik sneller over de baan kan knallen.

Daarnaast is het altijd gezellig!

arie

Ik train bij Healthstyle ter preventie van gezondheidsklachten, om aan mijn zwakke punten te werken en de continuïteit in het sporten te houden.

De trainingen zorgen ervoor dat ik word getest onder druk en begeleiding van een trainer en als er iets mocht gebeuren er ingegrepen kan worden.

Het is goed dat ik tijdens de trainingen word gepusht zodat ik mijn gezondheid kan testen en weet waar ik lichamelijk sta.

Ik ervaar de trainingen als prettig omdat er diversiteit in de trainingen zitten en ik daarnaast goede gesprekken kan voeren met Gio.

Door de hoge kwaliteit en privésfeer waarin er lesgegeven wordt zou ik Healthstyle zeker aanraden, zeker voor mensen met fysieke ongemakken.